Известие

Collapse
No announcement yet.

Отваряне на багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сега остава и да кажете какво трябва да се направи след отключване капака да се вдига сам нагоре ще е чудно
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Дай линк към такава обява!Но да е без целият автомобил или да не е с ЕКУ-то.
      LINK 1
      LINK 2

LINK 3
      Последният е черен и малко по-различен, но се кълнат че ставал
      Alfa 166 2.0 TS
      Alfa 166 V6 TB RIP
      Alfa GT 2.0 JTS

Comment

Хммм сега ще погледна,че аз от година близо си търся кутийка,поради невъзможността да си възстановя гумените бутони.Ама всеки дава кутията с ЕКУ-то

-----------------
        Първия линк е ненормален ..50 лири за една пластмаса?!?!
        Третия със сигурност няма да стане за 166,въпреки че се кълне.Само втория върши работа
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 18:28.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Е нормално.. в тоя ebay цените ги плескат със затворени очи. А защо черния със сигурност да не става? Самото "железо" е същото, а алармата/имобилайзера е до програмиране/обучване, все пак ключа е Alfa.
          Alfa 166 2.0 TS
          Alfa 166 V6 TB RIP
          Alfa GT 2.0 JTS

Comment

Той е от Алфа...ама ще ти излезне по-евтино и по-красиво да си изпратиш стария ключ с алармата в Перник и момчето да ти събере всичко в една в сгъваем ключ
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Alfation Покажи съобщение
              Става въпрос за този ключ, предполагам..

Продават се в ebay такива ключове на човешка цена. Сдобиваш се с един и отиваш при някой добър автоключар да го препрограмира да отключва твоята кола, продават и отделно само "желязото" празно за да ти копира и самия ключ. Едва ли има значение дали си с фабрична аларма защото 100% ще ти трябва да ръгнеш нЕкое реле/модул от някоя 166ца с тази екстра за да разпознава сигнала от втория бутон и да отваря багажника. Това е само теоретично, а на практика ..
              Теоретично с фабричния модул, ако го добавиш може да се обучи, но ти трябват един-два кода за целта
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                Бъркаш!
                Няма да споря
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Няма да споря
                  Няма кво да спориш в грешка си вече два пъти казаха ти момчетата
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Няма кво да спориш в грешка си вече два пъти казаха ти момчетата
                    Какво криво видя в поста ми,кратко и ясно е написано НЯМА ДА СПОРЯ,още нещо.......................Aз като сгреша си признавам,за разлика от други.....................
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                      Идеята на тези амортисьори е капака да НЕ СЕ отваря сам.Ако искаш да се отваря си намери амортисьорчета с обратно действие на тези.По-силни от тях и след като повдигнеш капака до определено ниво те ще го избутат догоре.Ако идеята ти е да цъкнеш копчето и да се вдигне сам капака няма да стане без да се преработят пантите или да се сложи допълнителен механизъм който да го бута нагоре.
                      благодарско, май така е пак ще поогледам ама системата с вдигането е май само при тези панти с пружини дето изхвърлят капака много над задното стъкло - да ти кажа тоя тип панти като нашите са мисля и при някой модели на БМВ и Ауди.
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Намери си ел.амортисьори

Comment

Намери си ел.амортисьори
                          не съм чувал за такива - дай повече информация.
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

BMW мисля че и някои от очиларките на Мерцедес имат такива амортисьори.

П.П Очиларка съм виждал със сигурност с отварящ до горе багажник и съответно затварящ се

Comment

BMW мисля че и някои от очиларките на Мерцедес имат такива амортисьори.

П.П Очиларка съм виждал със сигурност с отварящ до горе багажник и съответно затварящ се
                              Гледах досега у форума на Холцваген и там има доста написано слагат едни пружини дето имат възвратно действие на тази лостова система на пантите обаче пак е доработка а аз искам хем да не си цапам ръцете в ръба на багажника сега особено в калния сезон, хем да имам максимално заводски вид - ще взема да проуча какви са тези електрическите пружини и ще пиша тука.
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Колеги да попитам следното: Багажника се отваря от бутона само от време на време. Същото се случва и с авариините светлини - работят от време на време. Мразя такива временни действия. Къде може да е проблема и дали е общ. Миналото лято сменях кабелите в шлауха към багажника. Дали пак там е проблема или другаде?
                                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
                                X